Kılan İlkokulu


Vizyon: VİZYONUMUZ; Biz İstiyoruz ki; Öğrenmeyi öğrenen öğrenciler yetiştiren bir okul olalım. Biz İstiyoruz ki; Demokratik, katılımcı, kendisinin ve çevresinin gelişimine katkıda bulunan, düşünen, araştıran, paylaşan, örnek davranışlar gösteren öğrenciler yetiştiren, eğitim ve öğretim alanında farklılığını kanıtlayabilen bir okul olalım. Biz İstiyoruz ki; Okulumuz; kültürel, sosyal ve bilimsel bakımdan çevreye öncü bir okul olsun.

Misyon: MİSYONUMUZ Biz; Öğrencilerimize bilgiye ulaşma yollarını öğretmek için varız.. Biz; Öğrencilerimizi 21. yy. dünyasında bilim ve teknolojiyi kullanabilen çağdaş, katılımcı, girişimci, ahlaki değerlere sahip olan, üretken, vatan millet sevgisini davranışlara dönüştüren fertler olarak yetiştirmek için varız.

Başarılar:

Saatler: Ders Başlama Saati:09.00 Ders Bitiş Saati :15.00
Isınma: Kalorifer
Bağlantı: Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil: İngilizce
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 3885176045

Belgegeçer -

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://kilanilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Kılan Köyü/Ulukışla/NİĞDE

Öğretmen :6
Öğrenci :89
Derslik :5
Kütüphane Kitap Sayısı :430
Öğretim Şekli :Okulumuzda tam gün eğitim-öğretim yapılmaktadır.Hizmet Bölgesi 2, Hizmet Alanı 5,Zorunlu Çalışma Yükümlülüğü 5 yıl,hizmet puanı 20

Yerleşim Yeri - Kılan Köyü/Ulukışla/NİĞDE

Adres - Kılan Köyü/Ulukışla/NİĞDE

Ulaşım Okulumuz Kılan Köyündedir.Ulukışlaya 11 km uzaklıkta olup sürekli olarak ilçeye minibüsler gitmektedir.Ulaşım imkanı gayet geniş ve kolaydır.Öğretmenlerimizden bazıları köyde bazıları ilçede ikamet etmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Niğde İl Merkezine uzaklığı 70km Ulukışla İlçe Merkezine Uzaklığı 11km